Bancs fenòlics

Qualsevol instal·lació de vestuari implica l’ús de bancs on seure. METALFEN fabrica gran quantitat de models que van des de la qualitat i les possibilitats modulars de la sèrie MONACO, fins a als models de paret VERONA passant pel model sota taquilla GENOVA, i el model estàndard, NOVARA

Comptem amb més de 15 colors fenòlics per realitzar els bancs que desitgeu. Per observar la carta de colors cliqueu aquí.

MODELS

MONACO

Consisteix amb un sistema integral de mobiliari que es basi amb la integració dels mòduls per crear una sensació d'uniformitat que trenca amb els mòduls aïllats tradicionals.

VERONA

Es caracteritzen per estar collats la paret amb ancoratges lliscants en forma de "S", també d'acer inoxidable, que es bloquegen mitjançant un cargol en la part inferior.

GENOVA

Formats per una estructura d'Acer pintat o bé d'inoxidable i amb un seient de compacte fenòlic amb un gruix de 12 mm, aquest detall el dota d'una important solidesa.

NOVARA

Aquest model es forma a partir d'una estructura d'Acer pintat o bé d'inoxidable i amb un seient en compacte fenòlic amb un gruix de 12 mm, aquest pot ser d'una o dues làmines.