Guixeta Perfilada

Els mobles amb fenòlic perfilat tenen les mateixes característiques que els mobles realitzats amb fenòlic estàndard, l’única diferència amb aquesta família és el menor gruix del fenòlic utilitzat. Aquesta gamma consta de fons perforats de 3 mm; laterals de 5 mm; prestatges, tapes superiors, bases i portes en 10 mm. En aquests mobles la distribució de gruixuts s’ha calculat per economitzar al màxim el material fenòlic empleat, però sense permetre que això afecti les seves propietats mecàniques. L’ús de perfils d’alumini permet reforçar totes les arestes verticals de cada moble, ofereix un bon ancoratge a les frontisses i es tradueix en una solució de gran elegància i senzillesa. 

La vida útil d’aquesta família de mobles perfilats és anàloga a la que es pot obtenir amb mobles de fenòlic pur, atès que l’alumini és un metall que no s’oxida, i per a tots els cargols i ferratges únicament s’utilitza l’acer inoxidable AISI-304. Els mobles poden usar-se tant en ambients secs com humits. 

Els mobles se subministren al client sota el concepte monobloc de Metalfen: completament muntats, i mancant únicament de la unió final d’uns mobles amb altres, per formar un conjunt tan llarg com es vulgui.

Games

ST

La gama de mobles ST és la que compleix els estàndards de mesures europees.

SM

Aquesta alçada és ideal per muntar en llocs de poca alçada, o en tarimes i sortints elevats.