Guixeta fenòlica

Mesures:
Les mesures exteriors de la família FEN van des de 2025 mm fins a 450 mm d’alt, per 500 de fons en compliment dels estàndards europeus. Existeixen versions amb mòduls de 250 mm, 300 mm, 400 mm i 500 mm d’amplària. Aquests mòduls se subministren individualment o en agrupacions de dues columnes, sempre amb el límit màxim de 1000 mm d’amplada total a partir del qual el moble es torna immanejable per un exagerat pes. 

Gruixos de tauler:
Els gruixos de tauler estan calculats per a un òptim repartiment de càrregues, pensant a obtenir la màxima solidesa del moble; fons perforats de 3 mm; laterals, prestatges, tapes superiors i Bases en 10 mm; portes a 10/12 mm. 

Games:
Existeixen 5 gammes: la ST de 1800 mm d’altura, la SM de 1350 mm, la SF de 940 mm, l’altell de 450 mm i la versió SI amb sostre inclinat de 2025 mm.

Sustentació 
Els mobles NOV se subministren de sèrie amb potes de plàstic, que es cargolen a voluntat en els suports ocults proveïts a la base. Aquestes potes són regulables a voluntat entre 50 mm i 150 mm. Si es prescindeix de les potes, el moble queda recolzat sobre els seus quatre suports plàstics, amb una separació del terra de 20 mm. 

Ventilació 
La ventilació per a tots els mobles es fa mitjançant un fons totalment perforat i es fabriquen les portes llises per obtenir un efecte estètic superior. Opcionalment poden subministrar mobles sense ventilació. 

Colors 
El cos de cada moble és blanc. Per a les portes i els laterals embellidors opcionals, es disposen 16 colors diferents. També és possible sol·licitar (amb càrrec) portes en metacrilat transparent o en colors especials. 

Panys 
El pany de sèrie en la família FEN és la Núm. 30 (pany lliscant amb clau ensinistrada). Opcionalment poden muntar-se una gran quantitat d’altres panys (consultar panys). 

Variants 
Poden personalitzar-se els mobles FEN de múltiples maneres, algunes de les quals estan indicades en aquí. Afegir o treure prestatges, posar separador vertical, sol·licitar perforacions en qualsevol superfície del moble, ranures de bústia, prestatges mòbils, etc.

Games

ST

La gamma de mobles ST és la que compleix els estàndards de mesures europees.

SM

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

S.NALT

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

SF

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.