MONACO

La línia de mobiliari MONACO és una de les últimes creacions de METALFEN. Respon a una combinació de disseny, qualitat i modularitat. Consisteix en un sistema integral de mobiliari apte per a gimnasos, centres lúdics, establiments de Spa i wellness. Aquesta nova gama busca una renovació del mobiliari esportiu basant-se en la integració dels mòduls per crear una sensació d’uniformitat que trenca amb els mòduls aïllats tradicionals. El seu disseny dóna resposta a les necessitats de mercat potenciant la imatge i la diferenciació dels usuaris

Disseny

La sèrie MONACO persegueix dotar de personalitat pròpia la zona de seient de vestidor. Ha estat desenvolupada pel prestigi dissenyador Sigfrid Bilbao amb l’objectiu declarat de permetre valorar tots els racons d’un vestuari.
L’ús de múltiples colors i formes indueix sensacions agradables en l’usuari.

Materials

Les estructures portants estan construïdes a partir de perfils tubulars d’acer de secció el·líptica exclusiva de METALFN i els bancs estan dissenyats per obtenir el màxim confort, estabilitat i funcionalitat, eliminant obstacles al moviment de les cames, però sense renunciar a les còmodes lleixes per posar les sabates. 

Pels plànols de seient, respatllers i lleixes s’utilitza el compacte fenòlic estratificat de 12 mm de gruix, dotat de ranures que asseguren un alt grau d’acomodament anatòmic, a més de dotar el conjunt d’una personalitat pròpia. 

Per als perfils transversals de suport lumbar i penjadors s’ha acudit a l’extrusionat d’alumini, també amb solucions específiques.

Es tracta d’un sistema molt resistent i higiènic, gràcies a l’ús de materials amb tractaments antihumitat, antiàcars i asèptics. 

Pel que fa als colors, les peces de plàstic són blanques, el tauler fenòlic compta amb més de 15 colors a escollir i per últim l’estructura de color alumini RAL-9006 és texturitzat.

Modularitat

La composició dels seus elements permet la seva total aplicació en qualsevol classe d’espai esportiu, gràcies als seus diferents amples, girs, unions entre bancs, etc.

Penjadors Fast - Fix

La línia MONACO introdueix una novetat de primer ordre en el sistema de subjecció dels penjadors. 

Consisteix en un perfil extrusionat d’alumini en el qual s’incorporen els famosos penjadors fast-fix patentats.

– Possibilitat d’inserció / extracció ràpida
– Posicionament a voluntat
– Fixació amb un sol cargol Allen.
Aquests penjadors són també d’alumini extrusionat i representen una autèntica innovació en el sector.

Adaptació de discapacitats

En el disseny d’aquesta gamma s’han previst solucions específiques pel col·lectiu de persones amb discapacitat o mobilitat reduïda, comptant amb tots els accessoris complementaris com prestatgeries, unions entre mobles, lleixes, matalassos, etc.