Sobre nosaltres

SYSTEMATIC HPL LOCKER, SL és una Pime, amb més de 40 anys d’experiència en el sector dels equipaments per a col·lectivitats.

 

Ens ubiquem a la ciutat de Manlleu (Barcelona) amb maquinària d’última generació. Actualment comptem amb distribució a tot Espanya, Andorra, França i Portugal a través d’operadors logístics globals.

 

Fabriquem mobles en compacte fenòlic, acer pintat i acer inoxidable. Comptem amb un departament de disseny propi i sempre estem en constant evolució per poder oferir els millors resultats.

Més de 40 anys en el sector

Portem més de 40 anys en el sector. Aquesta experiència ens permet satisfer als clients amb tota mena de mobles de gran qualitat i 100% personalitzables.

Hem treballat per a vestuaris de gimnasos i clubs esportius, hotels, supermercats, escoles, oficines, empreses, hospitals i comunitats. La nostra experiència treballant amb diferents sectors ens ha portat a oferir un servei i un mobiliari més especialitzat per a cada ús dels nostres clients.

 La qualitat dels materials que s’exigeix no només és en la recepció de les matèries primeres, sinó també en la cura i l’emmagatzemen del posterior mecanitzat. També en tot el procés que s’origina des de la recepció de la comanda fins al lliurament dels articles acabats, garantit per un sistema ERP que implica a tots els membres de l’empresa.

Treballar a SYSTEMATIC HPL LOCKER, S.L. significa estar en contacte amb un grup humà que l’ajudarà en tots els passos de la instal·lació, abans durant i després. 

La nostra divisa és la transparència, basada en tarifes públiques que pots consultar sense compromís contactant amb nosaltres.

Poseu-vos en contacte

ubicació

Carrer Joan Maragall, 25, 08560 Manlleu, Barcelona

CONTACTE

Phone : +34 93 850 77 77

Email : comercial@systematichpl.com

horaris

6:00 AM – 14:00 PM

Dilluns – Divendres